Cercar en aquest blog

dimecres, d’octubre 17, 2007

Declaració d'intencions.


Les associacions de conceptes, són una gran cosa. De fet es veu que se sap que el nostre cap funciona a base d'aquest mecanisme, vaja que anem a base d'associacions, ja des de fa segles la gent de l'orient aficionada a asseure's a terra o per llocs diversos i quedar-se embadalits, amb la mirada volcada cap endins o cap a ves a saber on fent un exercici d'introspecció que en diem meditar, doncs aquesta gent ja ho veien que els pensaments afloren constantment per la nostra ment encadenats els uns els altres per mil i un llocs formant un complicat entramat. De fet la ment humana és quelcom molt complicat i paradoxal, paradoxal en el sentit de que a través d'aquesta podem tenir consciencia i capacitat de pensament racional, però alhora som incapaços d'entendrens a nosaltres mateixos havent de recorrer tot sovint a consultes externes de la gent que ens envolta per a tal de desxifrar com ens sentim, i és que certament és curiós que hagi de ser una altra persona qui em faci entendre com em sento i què és el que passa dins meu.
Ara però, també és cert que tenir una ment sana és condició de possibilitat per a tenir sentit de l'humor, que tot i que potser és quelcom absurd, ningú no podrà negar que sigui divertit, per tant em declaro disposat a esforçar-me perquè el meu pròxim comentari que posi en aquest blog faci gràcia(al menys a mi). Tota una declaració d'intencions! això és el que és aquest escrit!

2 comentaris:

ildefons alonso ha dit...

no fos cas... les declaracions d'intencions són tot un què. vulguis que no, no deixen de ser una pista de cap a on sembla que aniran a para les teves pròximes accions... però clar, com tota regla, aquestes són susceptibles de ser trencades... però sit plau! aquesta vegada no... pensa que hi ha gent que espera aquest proper comentari que farà gràcia... a vere si és vritat!!

roger ha dit...

Doncs bé! gràcies per la confiança dipositada! Es farà el que es podrà...