Cercar en aquest blog

dijous, de maig 16, 2013

La clau de l'èxit




Es tracta del únic mètode que pot proveïr d'èxit a tothom qui el segueixi amb cura i metodicitat!: El mètode passiu-agresiu

-Més val innovar, sempre, però mai de forma massa incisiva. Mostrar quelcom diferent, sorprenent i imaginatiu, però sempre en un terreny en que no generi conflictes a ningú. 

-Sempre creure's interessant! Si els demés no donen símptomes d'acord amb aquesta creènça, serà degut a la seva ignorància o falta de perspicàcia.

-Ser pacificador, mai afrontar els conflictes de forma directa, sinó atacar per la tangent, cercar un nou punt de vista que resulti desconcertant.

-Mètode dialèctic. Marejar sempre la perdiu i no oferir mai les idees o conclusions de manera directa i clara, forçar que l'altre hagi de topar amb les conclusions que ens interessen fent que siguin l'únic camí a seguir. En aquest punt, Arthur Schopenhauer té una obra tant plena de cinisme com d'ironia que tracta precissament de 38 estratègies que conformen l'Art de tenir sempre raó. El arte de tener siempre razón

 Però certament haver-se de preocupar per un mètode que marqui pautes a tenir en compte a l'hora de dirigir les accions, no sona gaire il·lusionador. No hi ha res més bell que la honestedat!

"I havent intentat per enèssima vegada coure la farina feta amb fulles seques collides del terra, Sant Honorat comença a comprendre que no és tant fàcil l'ofici de forner i baixà del ruc."