Cercar en aquest blog

dilluns, de maig 14, 2007

El neodeterminisme!


Tinc el plaer d'anunciar al món el descobriment per deducció negativa d'una nova glàndula segregadora d'hormones, la situació geogràfica de la qual ha pogut ser acotada amb bastanta exactitud per JoanEudald, últimament expert en els temes que atenen a aquesta glàndula, que apart també ha sigut batejada per aquest personatge, el qual li ha posat l'entranyable nom de "glàndula xiripina".
Sembla ser que la xiripa és una substància que duu a terme la funció de la regulació del factor d'aleatorietat que es dona al llarg de la existència de tot individu. Sembla ser que l'atzar no és quelcom extern a l'individu, sinó que prové d'ell mateix, així com cadascú és un individu únic i irrepetible, també la funció d'aquesta glàndula és únic i irrepetible. El mecanisme de funcionament de la glàndula xiripina sembla que respon tant d'estímuls externs al propi cos, com d'interns, es desconeix encara tots els aspectes concrets de dita glàndula i lluny de tota visió idealista, hem pogut deduir la existència d'aquesta glàndula segregadora d'atzar. És una mera aportació als grans adelantos de la tècnica tant freqüents en el postmodernisme que vivim.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs penso que això és una BA-JA-NA-DA ( s'ha de llegir pausadament ).

Conec l'existència de la mencionada glàndula, encara que amb una altre nom. El fet del nom que se'n l'hi doni és el de menys.

El que us vull transmetre es que després d'observar el resultat d'unes proves empíriques que jo mateix ai fet, estic capacitat per afirmar que: l'atzar "SI és quelcom extern a l'individu".

Llavors què ens aporta l'esmentada glàndula?
Segons el que he observat HORMONES! En concret la XIRIPINAMINA.

Aqueste hormona regula la quantitat d'atzar que podem absorbir mitjançant el pèl corporal.
Alts nivells de concentració fa que l'individu absorbeixi més fàcilment l'atzar i per tant esdevingui més atzarós o imprevisible.

He de dir també que hi ha molt per estudiar encara en aquest camp. Des de com influeix la depilació a com podem regular-ne la segregació i quins efectes té això sobre cada individu.

I acabat, ja, repetir que l'atzar no és Intern si no Extern a l'individu. Ve de l'exterior i s'introdueix pels pèls.

Anònim ha dit...

Amb aquesta glàndula es pot guanyar al poker?
Si és així no ho digueu gaire fort.

O sigui que la Xiripa ve d'aquí!

Fa temps em van parlar de la glàndula ingenina. Aquesta regula el grau d'innocència de les persones. I pel què recordo també anava pels pèls.

Roger Tarragó ha dit...

També es dedueix per tant que certes zones del cos tenen més belositat que no pas d'altres, cal doncs primar la importància d'aquestes zones. Res és casual, en tot cas qüestió de xiripa.
Realment veig que ha valgut la pena de posar aquest post al blog, està sent d'allò més fructífer. Aquests adelantos que estem logrant realment conformaran la realitat que viuran les generacions venidores!