Cercar en aquest blog

divendres, de març 23, 2007

ÉS L'APOCALIPSI!



Acabo de visitar el blog d'una altra persona, que al igual que jo i molts d'altres té una pàgina ben personalitzada i pornogràfica en aquest sentit. Doncs bé aquesta persona que escriu i posa les seves idees, pertany a una generació diferent a la meva, té una ocupació i un ritme de vida ben diferenciat a mi i tot d'altres contrapunts que podriem trobar... Però el fet és que m'he vist identificat completament amb els pensaments que ell escriu, no en la manera d'escriurels ni la vessant diguem-ne estètica, però sí amb el contingut. Per a mí és una prova de la globalització, de la manipulació de masses, de que tots fonamentem la nostra opinió a partir de la informació i el panorama que el mercat ens dona, que ja no hi ha cromatismes i és impossible ser un lliurepensador, que tot ja s'ha pensat i inclús s'ha dit, que és una qüestió de combinatòria de cicles i de psicologia, en definitiva que som tots uns narcisistes buits per dins i que apart no som res. Realment el món està fotut!

O poder és una simple casualitat d'aquelles que passen, total només m'he trobat el blog d'un tio, i al cap i a la fi sempre s'ha dit que la vida val la pena viure-la i tot això...poder serà per algo!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Parides, company Roger. Crec que la conclusió d'aquest fet que comentes és errònia; te'n proposo dues i tu tria la que et sembli més oportuna:
1a) Crec que el fet que persones molt diferents facin coses molt semblants té més a veure amb que aquesta paraula "diferents", en realitat és una fal·làcia, vull dir que la diferència entre persones és molt menor del que ens pensem i que tots tendim a fer unes reflexions molt semblants, més per naturalesa que per una homogeneització del món (fet que hauríem d'analitzar abans de jutjar prèviament). Pensa, amic Roger, que el món és més gran que internet, i que totes les persones que hi tenim accés(a internet, al món presuposo que tothom n'hi té), a part de ser una minoria, tenim unes característiques molt comuns.
2a)L'altra explicació al fet és que aquesta mena de bloggs com el teu, mostren idees reflexions que fas o vius tu, això no vol dir que la pàgina sigui personal, el que vull dir és remarcar la diferència entre els adjectius "personalitzada" i "personal". Si realment les pàgines, tant la teva com l'altra fossin personals i coincidissin, llavors jo de tu em preocuparia, però de moment et dic: No pel fet de viure en un món que no et sembla correcte treguis conculusions pejoratives i sistemàticament negatives.
Francesc.

Roger Tarragó ha dit...

Estimat Francesc, agraeixo molt el teu comentari constructiu i participatiu en aquest blog, en el qual a partir d'ara oficialment ja hi passes a comptar com una persona que existeix (a internet qui no té un paper actiu no existeix). La teva reflexió és molt vàlida i certament val la pena a tenir-la en compte, però et diré però, que al igual que poder jo em precipito a valorar, tú et precipites a l'hora de jutjar, perque no coneixes pas el fonament de les meves apreciacions, apart apart, són subjectives i no pretenen tenir massa raó de ser més, tot i que sóc conscient de que cada cció que emprenc desconec les conseqüències que pot arribar a comportar; ara bé, tens raó en que la vida és bonica i no cal estar buscant excuses tot lo sant dia per a criticar el sistema economico-social en que vivim.

Anònim ha dit...

I no pot ser, apreciat senyor Francesc, que la homogeneització del món ens faci creure precisament que les estructures de pensament tendeixen a assemblar-se per una mera qüestió de "naturalesa"?

Tan sols una petita qüestió que em semblava que venia a tomb, però he de reconèixer que el missatge del seu comentari és molt pertinent a l'ensems que interessant, àdhuc dialècticament constructiu.

I ara, m'adreço a l'amic Tarragó: té raó, no cal buscar excuses per criticar el sistema. Cal criticar-lo, com dirien els castellans, "de saque".

Agraït per la vostra atenció.

Atentament:

Sr. Folgances

Roger Tarragó ha dit...

Oi?