Cercar en aquest blog

dijous, de novembre 15, 2007

L'estat de normalitat d'avui en dia...ja veus tú!


I és que ens les foten per tots cantons, es veu que el mèrit i la gràcia que té gobernar avui en dia està en dur a terme una gestió hàbil sobretot i especialment en l'aspecte de saber equilibrar i conjuminar els interessos sectaris no representatius d'una voluntat popular, com poden ser interessos mercantils, contractacions i subcontractacions vàries
per a serveis varis, (ultimament es veu que pel que fa a obres públiques durant molt de temps ha sigut normal i corrent d'encarregar-ho a empreses en les quals parents o amics dels mandataris del gobern hi tinguin participacions) tot això amb el mínim de transparència i el màxim de tergiversació demagògia i ocultisme per tal de desorientar i neutralitzar la possible opinió pública que hi pugui haber en un moment donat.
Un exemple de tot això viu i recent que s'ens ve donant avui en dia és l'anomenat procés de Bolonya, que representa la nova reforma a nivell europeu de l'ensenyament superior. Ja ho comencem a saber tot allò de que el capitalisme és insostenible, la globalització, la deslocalització d'empreses, la insostenibilitat de les prestacions socials i tot això que ningú diu ni explicita amb claredat perquè obligaria a fer una gestió dels recursos d'un país amb visió a mig-llarg plaç, al contrari del que és usual de fer, una gestió de recursos ben electoralista i defugint una planificació responsable i serena, però bé! tot això és política d'aquesta lamentable que estem ja avessats, i després diuen que perquè no anem avotar!.
Doncs bé! que la reforma Bolonyesa de marres, com no, representa una privatització encoberta de l'ensenyament públic, tornant-lo una cosa poc accessible per a la gent mancada de prous mitjans econòmics, per tant anem cap a un ensenyament superior més elitista. Bueno, jo només escric en veu alta(amb la conseqüent molèstia per a la gent que m'envolta en els moments que ho faig) de manera que no deixa de ser un escrit en el meu blog en el qual hi poso lo que em dona la gana i ningú que ho llegeixi té perquè fer-ne cas, però que quedi clar que és el que penso!
Finalment davant d'aquesta situació recomano reveure el post en aquest mateix blog en el qual hi ha un videoclip subtitulat de la "Lambada" i apart dir que lo del post anterior a aquest que escric ara, lo d'anar a la gatzoneta a veure la moreneta ( la de montserrat, no la de qui en tingui una) segueix d'empeus.