Cercar en aquest blog

dimecres, de gener 10, 2007

Només fervos saber que...

Hem encetat un nou any, sapigueu que és una cosa que normalment va lligada d' il.lusió i esperances, com totes les empreses noves, tot i que si t'ho pares a pensar, la veritat ni hem encetat un any nou, ni res, senzillament que el temps passa per tothom i punt, això d'encetar un nou any, és doncs això, una manera il.lusa d'afrontar la realitat, per això mateix, com que la il.lusió porta optimisme i ganes de fer coses, també deu portar creativitat, ja que cal ganes per a ser creatiu, com a mínim per a aquell qui no ho és de mena, en tot cas qui ni li digui res encetar un any nou com a aquell que no sigui creatiu en absolut, que no es preocupi de res perquè aquest és el perfil de persona que no molesta, que queda bé a tot arreu, i que mai surt amb la típica actitud o fa el típic comentari diferenciat i alhora impertinent. Dic jo, vamus! i qui digui lo contrari és que és un mentider o un neci o és que jo m'equivoco.
En tot cas començo a tenir clar el fet que un blog, si té fotos és molt més amè i divertit, és més bleg. És una cosa que tot just estic començant a assumir i sobre la qual penso prendre mesures contundents un dia o altre, així com tantes d'altres coses que penso fer al llarg d'aquest nou any. I és que no hi ha com tenir ganes de fer coses per a estar distret, és lo que vinc a dir.

2 comentaris:

Rodolfo ha dit...

Bona Ny!

Rodolfo ha dit...

Per cert, aquest febrer comencem el "Sinalfea World Tour", ja rebràn les informacions més detallades, però els esperem!!

Au! (tosdexoc)