Cercar en aquest blog

dimecres, de maig 25, 2011

Composició literària: Seré breu

.

2 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

M'has deixat esmaperdut

Peix ha dit...

Estava fent una ullada tranquil·la pel teu bloc quan de sobte he vist una taca negra i minúscula a la pantalla. Amb molt de compte l'he rescat per netejar-la però aquesta no marxava. Llavors he agafat un drap humit i he fregat vigilant no prémer massa la pantalla. Però el resultat també ha sigut infructuós. Com que la taca no marxava mica en mica he vigilat menys per la salut de la pantalla i he rascat cada vegada més i més fort fins a un punt que els colors han començat a canviar, però la taca hi era. Frustrat i molt enfadat, he baixat al mercat i m'he comprat tot de productes de neteja com ara sabó de rentamans perquè se m'havia acabat, xampú per tenir el cabell maco, una mopa, una fregona i lleixiu per netejar la cuina i els terres del pis, i un fregall i salfumant.
He avocat el salfumant, tot, sobre la pantalla i amb el fregall he començat a rascar la taca. De cop, sense previ avís, he notat mal als ulls, als conductes respiratoris i a les mans i la pantalla s'ha tornat negre i ha desprès un fum blanc i una olor estranya i molt dolenta. Molt estrany. Quina casualitat que hagi passat al mateix moment!

El més curiós del cas, és que he anat a casa el veí a acabar de llegir algun post que em quedava del teu bloc, també tenia la taca.

Ara sóc en una botiga d'aquestes que et deixen provar els ordinadors i mirar per l'internet perquè el veí s'ha enfadat quan amb una escarpa i un martell he intentat treure la taca. Quina poca consideració que tenen alguns de debò. Eps, ara que ho veig, la pantalla d'aquest ordinador també té una taca...

PUNT!