Cercar en aquest blog

dijous, de març 24, 2011

Actualitzar l'armari


Ja s'ensuma la caloreta entre boires i plugims, la fresca matinera de segur que no fa por, tot sabent que l'alegria ja s'ens fica ben endins, és la fresca matinera de quan arriba la calor.

Es podria mirar de seguir certes recomanacions, per a anar d'acord amb el clima que ens ve a sobre:

-Posar plantes al balcó; La moda primavera-estiu impera color, ja no es porten els grisos, apart de que si algun moment de l'any és possible aconseguir que visquin les plantes d'exterior és ara o mai.
- Vestir d'acord amb les plantes al balcó; Per a la gent amb un emboirat gust estètic pel que fa al vestir, facilita molt la labor, alhora garantitzant que s'aconseguirà anar ben conjuntat i a la moda, factor clau per tal d'obtenir una bona acceptació social d'entrada.
-Digues que fas règim, dieta que no menges; de ben segur que així algú se sent commiserat, a la majoria els importarà més aviat poc, però... ara que una mentida pietosa no fa mal a ningú, diuen!

Són grans aportacions que de ben segur aviat sortiran publicades en algun relativament exitós llibre d'autoajuda.

-Ah! i fes el favor d'adquirir l'ultim disc de Manel i escoltar-lo a tot drap amb les finestres obertes, si pot ser tot fent dissabte un dilluns al matí (qui pugui).

1 comentari:

Red Pèrill ha dit...

Llàstima que lo de conjuntar-se amb el balcó només s'aprecïi essént present en el mateix.

Donat que el balcó és farragós de carregar amunt i avall, hom hauria de romandre-hi llargues hores viendo pasar el tiempo i això ja no s'estila...

Un moscatell, gràcies--