Cercar en aquest blog

dijous, de març 01, 2007

No tindras un chalet en la teua punyetera vida (sembla ser)




Doncs passa que sí, que els preus estan pels aires, que l'especulació és tal que tota semblança amb la realitat és curiosa curiositat i apart tota una troballa, per tant estem amb això.

Ara bé, apart val la pena detindre's a pensar amb l'encert de la expressió i és que saber tractar amb el pròxim és tot un art, ens trobem amb el cas d'una proposta apolítica, sorgida de l'espontaneïtat, vaja és la acció aquella que fas quan manifestes quelcom sense ànim d'enutjar ni de causar molèstia, tant sols de mantenir els propis drets, que per cert, sembla ser que fins i tot ho diu la constitució espanyola que la gent té dret a un habitatge digne! ; Adjunto un article que hai trobat per internet a diariored.com:

“Pues va ser que no”, es la mejor frase construida para alcanzar el nivel de asertividad necesario para alcanzar un pleno equilibrio en las relaciones interpersonales, tanto en organizaciones o relaciones personales como profesionales.

La asertividad, el camino medio entre la pasividad y la agresividad, es necesaria para que cada uno de nosotros podamos decir que no, cuando lo creamos necesario, sin sentirnos mal por ello.